Министерството за внатрешни работи постапува по случај со насилство врз ученик објавено преку видео на социјалните мрежи
Foto

Министерството за внатрешни работи постапува по случај со насилство врз ученик објавено преку видео на социјалните мрежи

Денеска околу 15.45 часот во Полициската станица Чаир, К.А.Р., директорка во основно училиште во скопската населба Бутел, поднесе писмено известување во врска со видеото од социјалната мрежа „Тик-Ток“. Во врска со случајот МВР презема мерки за негово расчистување, а уште во текот на денешниот ден на разговор се повикани лицата инволвирани во случајот.Известен е и Јавен обвинител. 

0 Коментари

Остави коментари