Милошоски го обвинува МЗ за сомнителен тендер за набавка на томографи
Foto

Милошоски го обвинува МЗ за сомнителен тендер за набавка на томографи

Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ Антонио Милошоски го  обвинува Министерството за здравство за сомнителен тендер со набавка на томографи за болниците во Кавадарци и Гевгелија. Вели дека првиот пат во јавната набавка на томографи, се елиминира конкуренцијата преку нарачана интервенција на управата на бирото за јавни набавки и двете набавки ги добива само една фирма.

0 Коментари

Остави коментари