Мицкоски: Во четиригодишниот мандат ќе покажеме дека можело да се работи чесно и честито
Foto

Мицкоски: Во четиригодишниот мандат ќе покажеме дека можело да се работи чесно и честито

„Ова не се обични избори, ова не се избори меѓу политички партии, ова се избори на визија, на стратегија која што треба сите да ги  обедини против они кои ја пљачкосуваат и ја направија Република Македонија држава на криминалци, држава полна со корупција.“ - изјави лидерот на ВМРО ДПМНЕ Христијан Мицкоски.

0 Коментари

Остави коментари