Мицкоски: Се чувствува победа на ВМРО-ДПМНЕ
Foto

Мицкоски: Се чувствува победа на ВМРО-ДПМНЕ

ВМРО-ДПМНЕ денеска ги посетија општините Пехчево, Берови и Делчево, еве што ветија пред граѓаните.

0 Коментари

Остави коментари