Мицкоски: Ова се избори каде со вашиот избор праќате порака до власта
Foto

Мицкоски: Ова се избори каде со вашиот избор праќате порака до власта

Коалицијата предводена од ВМРО-ДПМНЕ, пак денеска  ја претстави изборната кампања „Создади нова иднина“ во Ранковце, Пробиштип, Кратово и Крива Паланка. Лидерот на партијата, христијан Мицкоски на граѓаните им порача дека сега е моментот кога се одлучува за иднината , и ги повика што масовно да излезат на избори. Хероите, оцени, се луѓето од секојдневието - соседите, пријателите, познаниците, работниците.

0 Коментари

Остави коментари