Мицкоски: Неидентификувани лица им приоѓаат на пратеници на ВМРО-ДПМНЕ со финансиски понуди
Foto

Мицкоски: Неидентификувани лица им приоѓаат на пратеници на ВМРО-ДПМНЕ со финансиски понуди

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денеска на прес-конференција кажа дека неидентификувани лица пратени од СДСМ приоѓале со понуди од 6 и 7-цифрени бројки во странска валута на пратеници од неговата партија, тој вели дека е згрозен од овој чин и се надева дека ова ќе биде само една неуспешна епизода.

0 Коментари

Остави коментари