Мицкоски: Казните затвор кои не се производ на правда, туку последица на прогон
Foto

Мицкоски: Казните затвор кои не се производ на правда, туку последица на прогон

Власта губи контрола, нарачува пресуди, спроведува прогон врз патриоти, сакајќи да ја покрие својата неспособност. Нарачува и спроведува казни затвор кои не се производ на правда, туку последица на прогон. Ја губат контролата,обвини вечерва од партсиките средба лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоки.

0 Коментари

Остави коментари