„Медена земја“ се трка за „Оскар“ во две категории, „Документарни филмови“ и „Меѓународен филм“
Foto

„Медена земја“ се трка за „Оскар“ во две категории, „Документарни филмови“ и „Меѓународен филм“

0 Коментари

Остави коментари