Маркуш за тв 24: Словачка повторно ќе застане на страна на Македонија
Foto

Маркуш за тв 24: Словачка повторно ќе застане на страна на Македонија

Словачка нема дилеми кога се работи за евроинтрегациите на Македонија.

- Повторно ќе застанеме на ваша страна како што тоа го направивме при ветото од Бугарија во декември, изјави Хенрик Маркуш, амбасадор на Словачка во ексклузивно интервју за тв 24. Неговите ставови интегрално во новото саботно издание на Европат. 

0 Коментари

Остави коментари