Марија Спасовска со песната „Дома“ ќе ја претставува Македонија на детска Евровизија
Foto

Марија Спасовска со песната „Дома“ ќе ја претставува Македонија на детска Евровизија

Гостин: Марија Спасовска

0 Коментари

Остави коментари