Маричиќ: Јавниот обвинител не треба да се избира со полтички договор, зашто така ќе треба да се менува Уставот
Foto

Маричиќ: Јавниот обвинител не треба да се избира со полтички договор, зашто така ќе треба да се менува Уставот

0 Коментари

Остави коментари