Манасков бара стопирање на целата постапка за собирање потписи

Независниот кандидат за претседател Ѓорѓи Манасков поднесе барање за стопирање на постапката за собирање 10 илјади потписи, поради, како што вели, нерегуларности од страна на подрачните единици на ДИК.