Македонско-бугарски бизнис форум „До една милијарда и понатаму“

Под покровителство на министрите за надворешни работи на Македонија и Бугарија, Бујар Османи и Николај Милков, денеска во Скопје се одржува  Македонско -бугарски бизнис форум во рамките на кој беа потпишани четири договори на компании од двете земји, вредни над три милиони евра.