Македонските ракометари летнаа за Египет - одат ли на победа?
Foto

Македонските ракометари летнаа за Египет - одат ли на победа?

Македонија ја испраќа ракометната репрезентација на светското првенство во египет. Владко Арсов разговараше со Кире Лазаров - одат ли во победа?

0 Коментари

Остави коментари