Македонски концепт: Младите ќе ги задржиме во државата со претприемничко партнерство и со деполитизација на спортот
Foto

Македонски концепт: Младите ќе ги задржиме во државата со претприемничко партнерство и со деполитизација на спортот

Партнерство со младите и Закон за забрана на политичкото влијание во спортот се првите проекти со кои ќе се бориме за Македонија да биде единствениот избор на младите за градење иднина во земјава, порача Љупчо Божиновски, кандидат за пратеник на Македонски концепт во ИЕ 3.

0 Коментари

Остави коментари