Македонија најуспешна на Европскиот натпревар во традиционално карате
Foto

Македонија најуспешна на Европскиот натпревар во традиционално карате

Гости: Дејан Недев, Јадранка Недева, Матеј Ангеловски

0 Коментари

Остави коментари