Мафијашите се во нашите редови - судиите се заштитени криминалци
Foto

Мафијашите се во нашите редови - судиите се заштитени криминалци

Европскиот воз оди на спореден колосек. Дали во Скопје пристигнува евроскептицизмот? Зошто балканскиот шенген е одлично алиби за Макрон? Трилинг интервју со Фрчкоски и Чупоска. Филмски кадри на среќата – режисерот Борјан Зафировски ги бара и светлите оази на урбана Македонија.

0 Коментари

Остави коментари