Лукаревска: Нема монтирани случаи, сите тефтерчиња на подобни и неподобни се искинати
Foto

Лукаревска: Нема монтирани случаи, сите тефтерчиња на подобни и неподобни се искинати

„Ние мораме и можеме да воведеме ред, дисциплина и правда, правната држава ќе функционира. Нема монтирани случаи, нема закани со ендеци, сите тефтерчиња на подобни и неподобни се искинати.“ - рече носителката на изборна листа во ие 2, Сања Лукаревска.

0 Коментари

Остави коментари