Лозарите ќе ги добијат парите за винското грозје
Foto

Лозарите ќе ги добијат парите за винското грозје

Владата донесе одлука да ги обештети лозарите кои не добиле пари од 2014 година. Министерот за земјоделство тврди дека на овој начин не се откупува долгот од винариите туку им помагаат на лозарите.

0 Коментари

Остави коментари