Локални избори на 17 октомври
Foto

Локални избори на 17 октомври

Македонија за градоначалник на 17 октомври потврдуваат за тв 24 од мионистерството за правда кои што ги водат преговорите.

Датумот според информациите е потврден меѓу Зоран Заев али Ахмети Христијан Мицковски и Алијанса за албанците.

Дека ваква разврска се очекува најави денеска и премиерот заев тој на средбата со али ахмети се договориле за соработка на локалните .

0 Коментари

Остави коментари