Липосукциска исхрана
Foto

Липосукциска исхрана

Гостин: д-р Валентина Крстеска-раководител на ЛИПО ДИЕТ ЦЕНТАР во Скопје.и д-р,Мики Јовановски-стоматолог

0 Коментари

Остави коментари