Лидерот на ГДУ и кандидатите за пратеници во посета на штипско-карбинскиот регион
Foto

Лидерот на ГДУ и кандидатите за пратеници во посета на штипско-карбинскиот регион

Граѓанско демократската унија на овие избори, согласно анкетите има шанса да добие двајца пратеници во Изборната единица 3, посочи на денешната прес-конференција лидерот на ГДУ, Петар Колев.

Тој и вториот на листата дале изјава на нотар, со којашто како што рече да предзвикаат промена во општеството преку нивниот личен пример.

0 Коментари

Остави коментари