Лице со попреченост се појави на настан за да се информира за ветените, а нерешени проблеми

Додека владините министри се на терен граѓаните почнаа и лично да им пристапуваат и да ги кажат нивните маки. Денеска жител на скопска Ккисела вода директно му се обрати на вицепремиерот за економија Битиќи и на дел од локалната власт, кога ќе бидат направени пристапни рампи за лицата со попреченост и зошто на повик до брзата помош немаат приоритет.