Левица со референдумското прашање: Дали сте за продолжување на преговорите со ЕУ, со прифаќање на собраниските заклучоци?

Дали сте за продолжување на преговорите со ЕУ, со прифаќање на собраниските заклучоци“ – вака ќе гласи реферндумското прашање кое вечерва го објави партијата Левица од каде сметаат дека вака е невозможно формално-правно да се одбие иницијативата.

Вечерва во Анализа на пратениците од власта и опозицијата со различни ставови.