Левица: Елитите ги злоупотребуваат концесиите за рудниците
Foto

Левица: Елитите ги злоупотребуваат концесиите за рудниците

Елитите во државата ги злоупотребуваат концесиите за рудниците за лично богатење, обвинуваат од Левица. Предлагаат мерки со кои ќе се реши овој проблем.

0 Коментари

Остави коментари