Лекарите протестирајќи доставија барања и ултиматум, а во спротивно следниот поротест нема да прекине
Foto

Лекарите протестирајќи доставија барања и ултиматум, а во спротивно следниот поротест нема да прекине

0 Коментари

Остави коментари