Лазе Манасков: Без театарот, актерот е „ништо“
Foto

Лазе Манасков: Без театарот, актерот е „ништо“

Со месеци – далеку од сцената. Празни сали, филмската и тетараската уметност под клуч... Кината и тетарите беа меѓу првите кои се затворија, и сеуште остануваат затворени.

Актерот Лазе Манасков во интервју за тв 24 вели дека оваа состојба не е одржлива и дека е потребно да се трестираат и актерите.

0 Коментари

Остави коментари