Лашкоска: СДСМ ги заборави работниците од Еурокомпозит 
Foto

Лашкоска: СДСМ ги заборави работниците од Еурокомпозит 

СДСМ повторно ги заборави работниците од еурокомпозит, вмро-дпмне предложи амандман за исплата на нивните плати и здравствено осигурување-рече пратени9чката од редовите на ВМРО-ДПМНЕ Ане Лашкоска.

Таа повика пратениците на владејачкото мнозинство да го поддржат овој амандман и  да обезбедат средства за овие луѓе.

0 Коментари

Остави коментари