Ланец на смртта - петок 10 март во 22.30

Мајк Колман е млад доктор оженет со жената од неговите соништа. Мајк дознава дека боледува од истата невролошка болест како и неговиот татко и решава да се приклучи на доброволна група за самоубиства за да ги прекине неговите страдања. Има само еден детал - ако сакаш да умреш, прво треба да убиеш некого.