„Ла Верита“ без нови „бомби“, Стефанова на распит, обновени притвори за Боки 13 и Кичеец, а Гајсер не дaва детали
Foto

„Ла Верита“ без нови „бомби“, Стефанова на распит, обновени притвори за Боки 13 и Кичеец, а Гајсер не дaва детали

0 Коментари

Остави коментари