Курсна листа на НБРСМ: Колку чини еврото денеска?

Според курсната листа на НБРСМ, средниот курс на еврото денеска изнесува 61.6950 денари, а на американскиот долар 57.4174 денари. Средниот курс на британската фунта изнесува 70.1558 денари.