Курсна листа на НБРСМ: Колку чини еврото денеска?

Според курсната листа на НБРСМ, средниот курс на еврото денеска изнесува 61.6806 денари, а на американскиот долар 57.6131 денари. Средниот курс на британската фунта изнесува 69.7981 денари.