Курсна листа на НБРСМ: Колку чини еврото денес?

Според курсната листа на НБРСМ средниот курс на еврото денеска изнесува 61.5060 денари, а на американскиот долар 56.7922 денари. Средниот курс на британската фунта изнесува 72.2198 денари.