Курсна листа на НБРСМ: Колку чини еврото денес?

Според курсната листа на НБРСМ средниот курс на еврото денеска изнесува 61.4935 денари, а на американскиот долар 57.7295 денари. Средниот курс на британската фунта изнесува 71.9862 денари.