Курсна листа на НБРСМ: Колку чини еврото денес?

Според курсната листа на НБРСМ средниот курс на еврото денеска изнесува 61.4950 денари, а на американскиот долар 57.2366 денари. Средниот курс на британската фунта изнесува 71.1995 денари.