КУМАНОВО ПОВТОРНО ВИСОКО КОТИРА СПОРЕД БРОЈОТ НА НОВОЗАБОЛЕНИ
Foto

КУМАНОВО ПОВТОРНО ВИСОКО КОТИРА СПОРЕД БРОЈОТ НА НОВОЗАБОЛЕНИ

На территоријата на Куманово денеска се регистрани 12 новозаболени.

 

0 Коментари

Остави коментари