Крастев: Спор со Бугарија - се ќе зависи од изборниот исход
Foto

Крастев: Спор со Бугарија - се ќе зависи од изборниот исход

Какви се шансите за напредок во бугарско-македонскиот спор, по изборите во Бугарија? Нема да биде лесно, ни едноставно, вели за тв 24 бугарскиот новинар Николај Крастев, кој смета дека се зависи од политичкиот распоред на силите по изборите во Бугарија.

0 Коментари

Остави коментари