Кралица на аудициите

Кејт е млада актерка која се обидува да се пробие во филмската индустрија. Кога е поканета на аудиција за главната улога во голема филмска франшиза, таа ја прифаќа можноста, додека нејзиниот агент се обидува да ја „поднесе“ кај режисерот Винсент. Решена да ја докаже својата професионалност, таа почнува да се сомнева во намерите на Винсент.