Ковачки: Спасовски излажа за два клучни моменти од истрагата за киднапирањето и убиството на Панче и малата Вања

Драган Ковачки од ВМРО-ДПМНЕ тврди дека министерот Спасовски ја излажал македонската јавност околу двојното убиство и движењето на  возилото на убиениот Панче со кое е извршено киднапирањето на Вања.