Ковачевски: Политичари како Костадинов не се пожелни во државава

Бугарскиот пратеник Костадин Костадинов не  е пожелен во Македонија – порача премиерот Димитар Ковачевски откако вчера тој од сред Скопје изјави дека Македонија е бугарска а Македонците и Бугарите се ист народ.