Ковачевски: На Мицкоски му објаснив што конкретно презема Владата за справување со економската криза

Премиерот пак вели детално му претставил на првиот опизционер што Владата конкретно презема за справување на економската криза....

Ковачевски  вели дека разговарале со Мицкоски за потребата за деблокирање на законите кои се блокирани во Собранието...