Котлар - Трајкова: Нашата визија е функционална, модерна и современа општина Центар
Foto

Котлар - Трајкова: Нашата визија е функционална, модерна и современа општина Центар

Нашата визија за центар од овој момент па натаму е да биде функционална, модерна и современа општина како што и доликува, изјави денеска на кандидатката за градоначалник на општина Центар на коалицијата на ВМРО-ДПМНЕ, Наташа Котлар - Трајкова на митингот во пресрет на вториот круг од локалните избори, што ќе се одржи на 31 октомври.

0 Коментари

Остави коментари