Костадинов за ТВ 24: Владата ќе претрпи мини реконструкција

Перо Костадинов градоначалник на Валандово од СДСМ во емисијата 24 анализа смета дека нема проблеми и внатрепатриските работи се решаваат меѓусебно. Костадинов рече дека после Милевски ќе има само мини реконструкција на владата после оставката на Милевски, но тоа ќе се следи наредниот период.