Костадинов: По берлинските пораки, нема логика за предвремени парламентарни избори
Foto

Костадинов: По берлинските пораки, нема логика за предвремени парламентарни избори

Во Охрид – Зоран Заев ја отвора дебатата за реконструкција, но и бира ново раководство откако колективно ги разреши секретарите и потпретседателите на партијата.

Таму е колегата Гаврил Сирачевски кој во вестите на ТВ 24 во 17 часот разговараше со портпаролот на СДСМ, Костадин Костадинов, кој, пак, не сакаше да открие кои ќе бидат позитивните промени кои може да се очекуваат на Централниот одбор на партијата, што претходно ги најави претседателот на СДСМ.

0 Коментари

Остави коментари