Kорупцијата и „Преспав“
Foto

Kорупцијата и „Преспав“

Инспектор Томе - мито имет, власт немит.

Животот е една голема комедија. Интервју со актерот Горан Стојановски.

Професор Мартиновски - по толку книги, преводи, промоции на меѓународната книжевност.

Зарем некој се уште мисли дека македонскиот јазик и народ се без корени?

Различни погледи во Софија и Скопје. Дали Заев и Борисов ќе ги смират страстите?

0 Коментари

Остави коментари