Кордалов за ТВ 24: Потегот на Арсовска не е злонамерен - политичарите кога трошат јавни пари мора да се транспарентни

Потегот на Арсовска не е злонамерен, не е прв пат политичар да згреши вели комуникологот Бојан Корадлов во интервју за ТВ 24.

Според Кордалов, важно е секој еден функционер кога троши јавни пари за настани и активности медиумите не смеат да бида исклучени бидејќи тие се одраз на јавноста.