Конвенција на претседателскиот кандидат Стево Пендаровски

Вечерва во Спортскиот центар Борис Трајковски во Скопје се одржува и конвенцијата на претседателскиот кандидат Стево Пендаровски.

На Конвенцијата Пендаровски ги претстави столбовите на Програмата со која од граѓаните ќе ја побара довербата за втор претседателски мандат.