Коњановски: Гарантираме реконструкција и интервенции во сите основни и средни училишта во Битола
Foto

Коњановски: Гарантираме реконструкција и интервенции во сите основни и средни училишта во Битола

Кандидатот за градоначалник на Битола од ВМРО-ДПМНЕ, Тони Коњановски најави проекти и активности со кои, како што рече,предучилишното, основното, средното и високото образование ќе се градат врз принципите за образование на 21 век.

0 Коментари

Остави коментари