Конференција за ефикасноста на работата на судиите и судската администрација
Foto

Конференција за ефикасноста на работата на судиите и судската администрација

Центарот за правни истражувања и анализи (ЦПИА) во соработка со Институтот за човекови права (ИЧП) и професионалните здруженија на судии и судска администрација денеска ќе оддржи „Конференција за ефикасност на работата на судиите и судската администрација“.

Конференцијата се одржува во рамки на проектот „Заедничка заложба за подобри достигнувања во судството“, финансиран од страна на Европската Унија и кофинансиран од Британската амбасада во Скопје

0 Коментари

Остави коментари