Концерт на Владимир Четкар во станица 26
Foto

Концерт на Владимир Четкар во станица 26

Скопје редовно може да се пофали со урбани настани, а екипата на „Фан пит“ ви ја пренесува атмосферата од концертот на Владимир Четкар во станица 26, кој се одржа на 23 јануари. Уживајте во џез – соул – фанк звуците.

0 Коментари

Остави коментари